A zöldséges pirított tésztához vágd cikkekre a hagymát, julienre a répát, vékony csíkokra a káposztát. Kis olajon párold meg sóval, fokhagymával. Egy kis üvegtésztát főzz meg félkeményre, szűrd le, kezeld meg egy kis szójaszósszal, majd add hozzá a zöldségekhez, és pirítsd össze. Kész, nem egy nagy ördöngösség.
De ha szeretnéd valamivel feldobni, sőt határozottan különlegessé tenni, ezt az egyébként elronthatatlanul egyszerű ételt, akkor dönts úgy bevásárlásnál, hogy: lila káposztával még jobb lesz.
A lila káposztától bekékült az üvegtészta. János inkább nem kért belőle :)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.