A zöldséges pirított tésztához vágd cikkekre a hagymát, julienre a répát, vékony csíkokra a káposztát. Kis olajon párold meg sóval, fokhagymával. Egy kis üvegtésztát főzz meg félkeményre, szűrd le, kezeld meg egy kis szójaszósszal, majd add hozzá a zöldségekhez, és pirítsd össze. Kész, nem egy nagy ördöngösség.
De ha szeretnéd valamivel feldobni, sőt határozottan különlegessé tenni, ezt az egyébként elronthatatlanul egyszerű ételt, akkor dönts úgy bevásárlásnál, hogy: lila káposztával még jobb lesz.

kek_teszta.jpg

A lila káposztától bekékült az üvegtészta. János inkább nem kért belőle :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ugyvolthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr137723534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása