Mostanáig úgy gondoltam, hogy zoknit vásárolni roppant egyszerű. Megnézed, hogy mintára-színre tetszik-e, megnézed a méretét, aztán az összetételét, hogy 100% pamut legyen. Ha mindhárom feltételnek megfelel, akkor bedobálod a kosárba, kifizeted, és végeztél. De ma már tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű. Mutatom mit sikerült ma bevásárolnom a kedvenc pasijaimnak.

1.) Szín

Jánosnak vettem egy pár sötétebb szürkét, ha sötéthez van kedve, egy pár világosat, ha világoshoz és egy "kettő az egyben" bónusz-párt arra az esetre, ha nem tudja eldönteni, milyet szeretne.

2szinu.jpg

 

2.) Méret

Máténak vettem egyféle típusból 3 párat, kicsit különböző mintával. Bár mindegyik 38-41 mérettel van jelölve, de ha egymás mellé teszem őket, akkor látszik, hogy mégiscsak különböző nagyságúak. Ez mondjuk tök jó lesz akkor, ha a lába máról holnapra hirtelen megnyúlik, vagy összemegy olyan 5-6 centimétert. Csak előkapom a tartalék zoknikat, ugyanabból a méretből (!!), de mégis más nagysággal, és már meg is oldottuk!

3841es_meret.jpg

 

3.) Összetétel

A 100% pamut zoknik mellé bekeveredett egy 100% zokni. Ez 90% pamutból, 5% poliamidból, és 5% elasztánból áll. Neeeem, ne tessék félreérteni: a szép nagy 100% felirat nem azt jelenti, hogy teljesen pamut, hanem azt, hogy teljesen zokni. Egy pici része sem fűkasza, vagy harangtorony. Csakis, színtiszta zokni.

100%zoknii.jpg

 

Indul mostanában zoknivásárlás tanfolyam a környéken? Érdekel! Úgy érzem, rám férne egy alapos képzés a témában.

 

Szólj hozzá!

Címkék: zokni

A bejegyzés trackback címe:

https://ugyvolthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr925850064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása