Balmazújváros Városkártya. Több, mint 2 éve létezik, de én balga, valamiért még mindig nem váltottam ki. Nézzük, miről maradok le:

> Olcsóbban lehet vele vásárolni a rendszerhez csatlakozott mind a 18 kereskedőnél, illetve szolgáltatónál: akár 2% engedményt is kaphatnék.

> Az utcánk elején található szállodában még ennél is nagyobb a kedvezmény, 7%, de mégsem aludtam ott még egyszer sem. Talán a városból mások sem, pedig a kártya csak a helyi lakosoknak jár, ezt csak nekünk találták ki.

> És ami a legzseniálisabb: parkolni is ingyenesen lehet vele, a városban bárhol. Vonatkozó rendelet:

Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2013. (II. 08.) önkormányzati rendelete, 6.§

(1) A fizető parkoló övezetekben díjmentesen várakozhat a Városkártyával rendelkező balmazújvárosi lakos, amennyiben a tulajdonában álló vagy üzemeltetésében álló gépjárműre az üzemeltetőtől megigényelt díjmentességre jogosító matricát a szélvédőn jól látható módon elhelyezte.

Egy apró, csaknem lényegtelen, személyes megjegyzés a dologhoz: Balmazújvároson nincs fizetős parkoló. Egy sem. Sehol.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ugyvolthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr645880457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása