Főleg a NAV-nál. Ha egy ellenőrt azért küldenek ki, hogy megnézze, hogy mindenkinek van-e érvényes pénztárgép-rendelése, akkor az teszi a feladatát, és tűzön-vízen át, esőben-fagyban, minden körülmények között ellenőrzi a megrendeléseket. Mert hogy akinek még nincs NAV-hoz bekötött online pénztárgépe, annak igazolnia kell, hogy legalább már megrendelte, különben jön a bünti.

No, ma reggel egy ilyen nagyon feladat-orientált ellenőr belibbent a helyi papír-írószer boltba, és megkérte a tulajdonos csajt, hogy mutassa meg neki az érvényes megrendelést online pénztárgépre. Erzsike (a tulaj) nem a rendelést, hanem a pénztárgépet mutatta, mert hogy ők nem csak hogy megrendelték, hanem már meg is érkezett, kifizették, beüzemelték, használják, és elseje óta küldi is az adatokat a NAV-hoz.

Ellenőr: OK, ezt értem. És láthatnám a megrendelést?

A bejegyzés trackback címe:

https://ugyvolthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr965812427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása