De csakis egyedi dizájnnal, papír-újrahasznosítással!

Hozzávalók:

- csupasz füzetek (olcsó, ronda)

- gyermeked kedvenc magazinjának régebbi példányai (drága, jó minőségű, színes)

- átlátszó füzetborító.

Elkészítés:

Előtúrjuk az újságokat. Sporthorgász, fishing and hunting, horgászvilág, eurohorgász, pontyvilág (igen, ilyen szerteágazó a gyermekem érdeklődési köre). Ezekben keresgetünk jó képeket, színes, de nem túl érdekes cikkeket (nehogy matek helyett majd ezt olvasgassa). Kivesszük a lapokat, méretre vágjuk, és mehet be a huzatba a füzettel együtt.

Egyéb ötletek:

Én úgy válogatom, hogy egy-egy tantárgy füzetei hasonlóak legyenek. Például a bojli felfűzésének menete 10 képben elmesélve, 2 oldalon keresztül, ez éppen megfelel az angol füzetnek és a szótárnak. A magyar füzetekre nagy pontyos képeket keresünk, méret, fogási hely, csalizási technika leírásával. A matek és a geometria: horgászorsó hirdetési oldalak. De mást is újrahasznosítunk. Tavaly a nyomtatóhoz kapott használati útmutatóval fedtük be az informatika füzetet. Mivel kb. 3 oldalt írtak bele, így ez füzetestől, borítóstól öröklődik ezévre.

Tálalás:

Egyedi füzetekhez egyedi tervezésű és gyártású címke is jár. Név, osztály, plusz egy feketesügér, ez kerül egy címkére, sok kis címkéből pedig egy nagy táblázat lesz. Öntapadós papírra kinyomtatom, kivágom, mehet a füzetekre, könyvekre.

egyedi_fuzetek.jpg

 P4120018 (500x368).jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ugyvolthogy.blog.hu/api/trackback/id/tr145489340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása